It is currently Mon Dec 18, 2017 9:30 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: RF2 lighting
PostPosted: Wed Nov 29, 2017 8:58 am 
Offline
Crew Chief
Crew Chief

Joined: Wed Dec 28, 2005 5:13 am
Posts: 86
Location: liverpool.uk
Dave,
is it possible to add a button to change the lighting to something like the latest RF2 uses on tracks and cars.
With the new DX11/Albedo levels a lot of work has to go into converting for RF2.It would be good to see the new updated textures
in Simed, as its a long job to pack them or try to get them into Devmode.

or should i use the HDR settings for this?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: RF2 lighting
PostPosted: Sat Dec 02, 2017 5:14 am 
Offline
US Pits Crew
US Pits Crew

Joined: Thu Sep 01, 2005 9:58 am
Posts: 1302
Location: Barnet, London
Looking at this I think the different lighting is due to the DX11 shaders which means moving over to DX11 as those shaders will not run on DX9.

This is a considerable amount of work which I am looking to do but it would probably mean a new version of 3DSimED.

Cheers!

Dave N.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: RF2 lighting
PostPosted: Sat Dec 02, 2017 6:58 am 
Offline
Crew Chief
Crew Chief

Joined: Wed Dec 28, 2005 5:13 am
Posts: 86
Location: liverpool.uk
Dave,
as RF2 has at last started to move with regard conversions and mods.I think a new version of Simed is a must.
DX11 has now become the base standard for this sim and DX9 will no longer be supported.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group