It is currently Fri Aug 29, 2014 9:00 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Nov 23, 2011 6:18 am 
Offline
Jackman
Jackman
User avatar

Joined: Wed Nov 23, 2011 6:01 am
Posts: 2
I have successfully created two new Mods that work fine. Now, I am trying to do another based on those but have problems. It shows up fine in the spinner, but CTD without an error message at the end of the track loading bar of all tracks. The other vehicles work fine at all tracks.

One thing I have noticed is with the .veh file. When I open .veh from working mod in 3dsimed nothing shows up and has no materials. However, when I copy/paste that same .veh into the new mod (and update all info/data), it opens as the 3D model. This model has all the material.

The log keeps showing:
slot.cpp 439: Vehicle GAMEDATA\VEHICLES\VINTAGEKARTING\MAC_SHORT_SINGLE\TEAMS\5\5_5.VEH:
slot.cpp 440: CollisionBodyChecksum=-470518080

I am stumped. Any ideas?

Blessings,

TAGdesign


Last edited by TAGdesign on Wed Nov 23, 2011 9:33 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CTD and strange .veh
PostPosted: Wed Nov 23, 2011 2:30 pm 
Offline
Legendary Driver
Legendary Driver
User avatar

Joined: Thu May 05, 2005 6:05 pm
Posts: 2039
Location: Grand Rapids, MI
3DSe will not open encrypted meshes.

_________________
lp


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CTD and strange .veh
PostPosted: Wed Nov 23, 2011 4:14 pm 
Offline
Jackman
Jackman
User avatar

Joined: Wed Nov 23, 2011 6:01 am
Posts: 2
Are you saying my meshes are encrypted?

If so, how did I do that? I didn't mean to.

How would I change them back?

Thanks
TAGdesign


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CTD and strange .veh
PostPosted: Wed Nov 23, 2011 6:05 pm 
Offline
Legendary Driver
Legendary Driver
User avatar

Joined: Thu May 05, 2005 6:05 pm
Posts: 2039
Location: Grand Rapids, MI
Disregard that, I read veh as gmt. Normally the 3dse behavior you describe is for an encrypted gmt. If they are your models and you didn't get them encrypted, then you should look elsewhere for the cause.

_________________
lp


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group